Toimitusehdot

Yleistä

Saippuakeidas on TMI Marja -Liisa Vainion ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy TMI Marja - Liisa Vainion Y-1550184-4. TMI Marja - Liisa Vainio pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna verkkomaksupalvelut ja lasku.

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on pakettikaupan palvelut: matkahuolto lähellä, postin automaatti ja toimipiste ja DB Schengerin kuljetuspalvelut.


Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on myyjästä riippumattomista syistä 1 - 4 vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. Tarkoittaa käyttämättömiä tuotteita.

Palautus tapahtuu ilmoittamalla myyjälle sähköpostin kautta. Antamalla yhteystiedot ja tilinumeron.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.


Sivakkakatu 2 as 4

0451667378

marjaliisa99@hotmail.fi